Grenade Thermo Detonator 100 Capsules

189,00 lei

Pentru compoziția nutritivă

CLICK AICI!

Stoc: 3 în stoc SKU: 5060221200004 Categorii: , Brand:

Descriere

Grenade Thermo Detonator 100 Capsules

Grenade Thermo Detonator a fost conceput având în vedere următoarele direcţii de acţiune: accelerarea metabolismului, reducerea apetitului, sporirea capacităţii de concentrare şi creştere a nivelului de energie al organismului. Aşadar dacă în cazul dietelor clasice metabolismul nostru, şi implicit numărul caloriilor arse, înregistrează o scădere în intensitate, consumul de Grenade Thermo Detonatorare ca efect creşterea ratei metabolice. Această creştere duce nu doar la arderea caloriilor într-un ritm mai mare, dar şi la creşterea energiei organismului şi la sporirea capacităţii de concentrare. Din acest motiv suplimentul alimentar Grenade Thermo Detonator poate fi consumat înainte de antrenamente, având ca efect creşterea rezistenţei la efort şi arderea unui număr cât mai mare de calorii.

Acesta este şi principalul motiv pentru care acest produs este folosit în mai multe ţări pe perioada antrenamentelor efectuate de personalul militar, inclusiv de către Forţele Speciale. Pe lângă aceste efecte, Grenade Thermo Detonator mai are şi proprietatea de areduce pofta de mâncare. În cazul dietelor clasice, majoritatea persoanelor au de luptat cu apetitul crescut şi senzaţia de foame continuă, în timp ce Grenade Thermo Detonator ajută la eliberarea unor hormoni care inhibă apetitul şi fac să dispară senzaţia de foame. Toate aceste proprietăţi care fac mai uşoară lupta împotrivă kilogramelor nedorite se datorează compoziţiei speciale a acestui produs, compoziţie care are la bază următoarele ingrediente cheie: extract de ceai verde, extract din coajă de portocal amar, cofeină, pulbere de ardei iute, fenilalanină, cafea verde.

Mod de administrare: Luați 1-2 capsule dimineața, pe stomacul gol și 1-2 capsule 4-5 ore mai târziu. Pentru inceput, se recomandă consumul de 1 capsulă dimineața și 1 capsulă 4-5 ore mai târziu pentru a evalua nivelul de toleranță la acest supliment.

A nu se depăși doza zilnică recomandată!
Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dieta variată și echilibrată și un stil de viață sănătos!
A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!
Produsul este contraindicat femeilor însărcinate sau care alăptează!
A se păstra într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumina directă a soarelui!

 

1 recenzie pentru Grenade Thermo Detonator 100 Capsules

  1. 5 din 5

    Sebastian

    Pret Special! Efect foarte puternic! Slabire garantata daca tineti un regim alimentar corespunzator


Adaugă un comentariu