5% Nutrition 5150 375g

169,00 lei

Pentru compoziția nutritivă

CLICK AICI!

SKU: Nu se aplică Categorii: , Brand:
Golește

Descriere

5% Nutrition 5150 375g

Există atât de mulți lifters care trebuie să ia 2-3 cupe de pre-antrenament înainte de a-și satisface pofta stimulentelor și încă mai constată că antrenamentul lor lipsește într-un fel sau altul. Dacă asta ești, 51 50 este exact ceea ce ai așteptat atât de mult timp. 1 cupa este tot ce aveți nevoie.

Un pre-antrenament este conceput pentru a adăuga suc la sesiunile de antrenament; Acestea oferă un cocktail puternic de ingrediente care vă ajută performanța. Experimentați o creștere a energiei, o oboseală redusă și o concentrare accentuată, permițându-vă să împingeți limitele celor mai bune persoane. 5150 de la 5% Nutriție este un pre-antrenament cu cifra octanică mare, ambalat cu ingrediente puternice pentru a vă amplifica potențialul de antrenament – este o forță care trebuie luată în calcul!

Mod de administrare: Se administreaza cu 30 de minute inainte de antrenament.

Avertisment: Acest produs nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală! Consultați medicul înainte de folosirea produsului! Nu depășiți doza recomandată. Produsul nu înlocuiește alimentația variată și echilibrată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Provine dintr-o fabrică unde se lucrează cu soia de lapte, ou și alune.

1 recenzie pentru 5% Nutrition 5150 375g

  1. 4 din 5

    Vasile

    5150 este un pre-antrenament hardcore! Gustul e foarte bine si foarte puternic. Recomand produsul. RIP Rich Piana


Adaugă un comentariu