Ultimate Nutrition Testostro Grow HP 126 Tablets

150,00 lei

Pentru compoziția nutritivă

CLICK AICI!

Stoc: Stoc epuizat SKU: 099071004673 Categorii: , Brand:

Descriere

Ultimate Nutrition Testostro Grow HP 126 Tablets

Testosteronul este mult mai mult decât un hormon sexual. Testosteronul îmbunătățește absorbția oxigenului în organism, ajută la menținerea zahărului din sânge sănătos, susține nivelurile de colesterol sănătoase și menține supravegherea imună. Mitochondria utilizează testosteronul pentru a avea loc ciclul lui Kreb și pentru a produce energie. Există site-uri ale receptorilor de testosteron în celulele din întreg corpul, în special în creier și inimă. Sinteza proteinelor pentru menținerea masei musculare și formarea osoasă necesită testosteron. Testosteronul scade grăsimea corporală și mărește masa musculară slabă. Testosteronul îmbunătățește metabolismul aerob. Acest lucru are ca rezultat îmbunătățirea tonusului muscular, arderea grăsimilor și îmbunătățirea energiei. Indirect, se sugerează că această creștere a testosteronului are și efecte asupra dispoziției. Studiile au arătat clar că creșterea nivelului de testosteron are un efect benefic asupra sănătății generale, greutății, sănătății sexuale și a energiei la bărbați. Fiecare ingredient din TestostroGROW 2 HP funcționează în același scop: să potențeze testosteronul. Fiecare ingredient urmează o cale diferită pentru a obține acest rezultat.

Când testosteronul se leagă de SHBG (globulina care leagă hormonul sexual), își pierde activitatea biologică și devine cunoscută sub numele de “testosteron legat”, spre deosebire de nevoia de “testosteron liber”. Extractul de rădăcină de urzică oferă un mecanism unic pentru creșterea nivelului de testosteron liber. Componentele rădăcinii urzică se leagă de SHBG în locul testosteronului, reducând astfel legarea SHBG a testosteronului liber. Urzica inhibă, de asemenea, legarea DHT în locurile de atașare de pe membrana prostatică și inhibă enzimele cum ar fi 5 alfa reductază care determină testosteronul să se transforme în DHT. Combinația de rădăcină de urzică cu Avena Sativa conduce, de asemenea, la o creștere a puterii aerobe și a forței musculare.

Cercetătorii au observat că metabolizarea estrogenului are loc prin una din cele două căi: calea metabolică “armată”, 16 alfa-hidroxilarea sau calea metabolică “benefică”, 2-hidroxilarea. Indol-3-carbinol (I3C) poate schimba producția de metaboliți estrogeni departe de 16-hidroxi periculoși în favoarea metaboliților 2 hidroxi. Indol-3-carbinolul este transformat prin acid gastric în diindolimetan (DIM) și indol (3,2, b) carbazol (ICZ). DIM produce metaboliți estrogeni mai “buni”, care concurează cu testosteronul pentru legarea proteinelor, contribuind la menținerea unui nivel mai ridicat al testosteronului liber.

Luați 1 comprimat de trei ori pe zi, de preferință în timpul unor mese. TestostroGROW 2 HP trebuie utilizat timp de 21 de zile, urmată de o concediere de 7 zile. Acest ciclu trebuie repetat de 3 ori. Aceasta ar trebui urmată de o concediere de 3 până la 4 săptămâni înainte de repetarea programului.

Avertisment: Nu utilizați persoane sub vârsta de 18 ani. Nu utilizați dacă alăptați în prezent, sunteți gravidă sau intenționați să rămâneți gravidă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Consultați medicul înainte de utilizare dacă aveți orice afecțiuni medicale sau dacă luați orice alte medicamente. Întrerupeți utilizarea imediat dacă aveți bătăi rapide ale inimii, amețeli, vărsături sau alte simptome similare.

 

Recenzii

Nu există încă recenzii.


Fii primul care adauga o recenzie pentru “Ultimate Nutrition Testostro Grow HP 126 Tablets”