Swanson Ultimate Ashwagandha 250mg 60 Veggie Capsules

49,00 lei

Pentru compoziția nutritivă

CLICK AICI!

Stoc: Stoc epuizat SKU: 087614210032 Categorii: , , , Brand:

Descriere

Swanson Ultimate Ashwagandha 250mg 60 Veggie Capsules

Extractul de Ashwagandha este un supliment alimentar benefic în combaterea stresului, îmbunătățirea capacității de învățare, concentrare și memorare și în protecția sistemului imunitar.

Ashwagandha mai este cunoscută şi sub denumirea de „ginseng indian” şi „cireaşă de iarnă”.  Ashwagandha este una dintre cele mai importante plante medicinale indiene şi se foloseşte în acest scop de mii de ani. La ora actuală, ea devine din ce în ce mai populară în rândurile tinerilor activi, care au nevoie de un focus mental excepţional şi de atingerea unei senzaţii de linişte – fără a-şi încetini procesele mentale şi fiziologice, ca şi de multă energie.

*A fost folosită în medicina tradițională de mai bine de 4000 de ani, fiind prescrisă pentru o gamă largă de afecțiuni.

Utilizarea de Ashwagandha ca un afrodisiac este adesea dezbătută, dar unele studii indică faptul că ea crește producția de oxid nitric care dilată vasele de sânge de la nivelul organelor genitale, crescând astfel congestia organelor sexuale.

Este mai des promovată pentru bărbați, dar este la fel de eficientă și pentru femei. Ashwagandha poate fi utilă pentru a îmbunătăți sexualitatea, deoarece este un adaptogen puternic. Acest lucru înseamnă că reglează funcțiile corpului, restabilește vitalitatea generală, crește rezistența organismului .

De asemenea ajută la calmarea minții, ușurează anxietatea și eliberează organismul de stres. La unele persoane acest lucru este suficient pentru a îmbunătăți dorința sexuală. Stimulează atât procesele mentale, cât şi pe cele fizice, de aceea anumite persoane o folosesc şi ca „viagra naturală”. Pentru a-i potenta efectul se poate administra impreuna cu Ginseng Korean si Magneziu.

Doza zilnică recomandată: 1 capsulă de 1-3 ori pe zi.

Suplimentele alimentare nu trebuie sa înlocuiască un regim alimentar variat. A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură, umiditate și lumina excesivă. Nu depăşiţi doza zilnică recomandată! Nu lăsaţi la îndemâna copiilor!

swanson

swanson ultimate ashwagandha

 

Recenzii

Nu există încă recenzii.


Fii primul care adauga o recenzie pentru “Swanson Ultimate Ashwagandha 250mg 60 Veggie Capsules”