Now Foods Bromelain 500mg

99,00 lei

Pentru compoziția nutritivă

CLICK AICI!

SKU: Nu se aplică Categorii: , Brand:
Golește

Descriere

Now Foods Bromelain 500mg

→   enzimă naturală
→   absorbție îmbunătățită a proteinelor
efect anti-inflamator     →
→   accelera vindecarea

Bromelaina (Bromelainul) este una dintre enzimele mai bioactive, digestia proteinei și face obiectul cercetării constante la nivel mondial. Bromelaina (bromelina) crește imunitatea și crește numărul de globule albe din sânge. Bromelaina (bromelina) este de asemenea folosit ca antiinflamator și agent analgezic. Utilizate în leziuni sportive, probleme digestive, sinuzita și operațiunile de recuperare.

Bromelaina (bromelina) ajută în lupta împotriva artritei, hemoroizi, dureri menstruale, tulburări autoimune și colită în prezența ulcerului. De asemenea, previne adeziunea plachetelor care duce la înfundarea vaselor de sânge na, în special în artere. Bromelaina (bromelina) incetineste ritmul cardiac și scăderea tensiunii arteriale. Următoarele operații mai repede vindecarea ranilor. Este, de asemenea, utilizat ca un agent care previne diluarea sângelui și previne coagularea acestuia. Suplimentării Bromelaina (Bromelain) este necesară pentru a atinge un efect maxim și pentru a menține un nivel optim de bromelina în organism.

Mod de administrare: Un comprimat cu mese.

1 recenzie pentru Now Foods Bromelain 500mg

  1. 5 din 5

    Geo (proprietar verificat)

    Folosesc de putin timp Bromelaina dar o recomand cu incredere. Now Foods au produse bune iar shop-ul Fitandhealthy are intotdeauna grija sa ajunga repede comenzile. Va multumesc!


Adaugă un comentariu