Termeni și condiții

 1. MODALITĂŢI DE LIVRARE     

Livrarea este gratuită pentru orice comandă peste 300 RON

Curierat rapid – prin URGENT CARGUS, GLS sau Poșta Română.

În momentul efectuării comenzii, este necesar să comunicaţi un număr de telefon valid pentru a putea fi contactaţi ulterior de către personalul firmei de curierat în vederea livrării coletului. Din momentul primirii comenzii de către Departamentul de Expediţii RXH SHOP, coletul va ajunge la destinaţie în 24-48 de ore lucrătoare. Totuşi RXH SHOP nu poate garanta livrarea coletelor în intervalul de timp menţionat, fiind un serviciu care nu este prestat în mod direct de către firmă. Livrarea produselor se face numai pe teritoriul României, prin intermediul firmelor de curierat URGENT CARGUS, GLS sau Poșta Română.

În cazul comenzilor se adaugă şi plata transportului, însemnând 14,99 LEI (sub 300 de Lei).

 1. MODALITĂŢI DE PLATĂ

Pentru a achita produsele comandate pe site-ul nostru, aveți la dispoziție

 • Plata ramburs, la livrare
 • Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard):

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar “ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 1. DREPTUL DE PROPRIETATE

Produsele comandate rămân în proprietatea firmei noastre până în momentul achitării integrale ale acestora.

 1. RECOMANDAREA DE VÂRSTĂ

SC RXH SHOP SRL afişează pe site-ul https://fitandhealthy.ro/ recomandarea de vârstă pentru fiecare produs în parte, în măsura furnizării de către importatori/distribuitori a acestei informatii. Vă rugăm să respectaţi vârsta recomandată de producător, care este scrisă şi pe ambalajul produsului. SC RXH SHOP SRL, prin site-ul https://fitandhealthy.ro/, acceptă comenzi numai de la persoane care au împlinit 18 ani.

 1. RECLAMAŢII ŞI NELĂMURIRI PRIVIND PRODUSELE, CONDIŢII DE RETURNARE

Conform Ordonanţei Guvernului 130/2000, Art. 12. – Dispoziţiile art. 3-4, ale art. 7-10 şi ale art. 11 alin. (1) și OUG 34/2014, returnarea produselor nu se aplică în cazul vânzării de produse alimentare, de băuturi sau de produse de uz curent utilizate în gospodărie, livrate de către comerciant la domiciliul, resedinţa sau la locul de munca al consumatorului. În cazuri excepţionale (ex: produsul nu este cel comandat, este deteriorat de la transport etc.), putem accepta returnarea produselor alimentare, cu condiţia ca acestea să nu fie desigilate din ambalajul original iar ambalajul exterior să nu fie deteriorat. Pentru returnarea acestor produse, vă rugăm să ne contactaţi în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului. Returnarea accesoriilor si a altor produse non-alimentare: În conformitate cu legislaţia în vigoare, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Clienţii noştri pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original, în termen de 14 zile calendaristice de la primire fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţia acceptării returului este ca produsele să fie în aceeaşi stare în care au fost livrate (să nu fie deteriorate, să prezinte semne de utilizare, să aibă toate etichetele intacte). SC RXH SHOP SRL va înapoia contravaloarea produselor comandate în cel mult 30 de zile de la data primirii produselor returnate.

 1. RECLAMAŢII

Reclamaţiile privind produsele comercializate pe site-ul https://fitandhealthy.ro/ vor fi aduse la cunoştinţa SC RXH SHOP SRL în maximum 48 de ore de la recepţionarea produselor. SC RXH SHOP SRL va transmite aceste reclamaţii spre soluţionare furnizorului produselor respective.

 1. RECLAMAŢII CĂTRE ANPC

Pentru a depune o reclamaţie la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului, vă rugăm să accesaţi http://www.anpc.gov.ro, unde puteţi afla cum se poate depune o reclamaţie, precum şi datele de contact ale autorităţilor judeţene/naţionale unde puteţi depune reclamaţiile. SC RXH SHOP SRL nu îşi asumă responsabilitatea pentru greşelile de tipărire sau afişare, în ceea ce priveşte preţuri, descrieri, caracteristici, dimensiuni, simboluri, imagini, texte sau orice alt conţinut al site-ului https://fitandhealthy.ro/. SC RXH SHOP SRL nu garantează că descrierea produselor sau orice alt conţinut al site-ului este complet şi corect. În eventualitatea în care preţul produsului sau oricare caracteristici sau detalii ale acestuia, au fost greşit introduse în bazele noastre de date sau afişate greşit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, SC RXH SHOP SRL îşi rezervă dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută. Clientul are dreptul să renunţe la comandă dacă noile condiţii îl nemulţumesc, şi dacă respectiva comandă nu a fost livrată. SC RXH SHOP SRL nu garantează şi nici nu va putea fi considerată responsabilă în cazul în care produsele achiziţionate nu corespund scopului pentru care au fost achiziţionate. De asemenea, imaginile produselor afişate pe https://fitandhealthy.ro/ sunt numai cu titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferii de imagini în orice mod, datorită modificării caracteristicilor, design-ului, culorilor, fără o notificare prealabilă din partea producătorilor. SC RXH SHOP SRL nu va putea fi făcută responsabilă în cazul oricăror neconcordanţe sau lipsuri în ceea ce priveşte produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. SC RXH SHOP SRL nu își asuma responsabilitatea şi nici nu garantează, în nici un fel, pentru funcţionarea site-ului, pentru informaţiile şi conţinutul site-ului, nici pentru materialele sau produsele de pe site.

 1. POLITICA DE PROTEJARE A INFORMAŢIILOR

Firma noastră deţine o politică asupra respectării confidenţialităţii datelor. Aşadar, ne luăm angajamentul de a nu furniza datele personale către terţi pentru a fi utilizate în alte scopuri în afara de cel al efectuării comenzii. De asemenea, ne angajăm să nu furnizăm adresa Dvs. de e-mail altor entităţi pentru a nu încuraja spam-ul.

Termeni și condiții pentru abonare newsletter Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, RXH SHOP SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o alta persoană. Scopul colectarii datelor este reprezentat de furnizarea informațiilor publicate sau de marketing. Nu sunteti obligat(ă) să furnizați datele, acestea fiind necesare în scopul activităților desfășurate de societatea noastră. De asemenea, menționăm că vă cerem anumite informații cu caracter personal pentru a fi capabili de a vă înțelege mai bine preferințele, dar și pentru menținerea unei arhive interne, trimiterea periodica a unor e-mail-uri promoționale, îmbunătățirea serviciilor, activități de sondare a pieței etc. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Observație: – orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziție poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare și fiscale, de poliție, justiție, securitate socială). Prin urmare, această mențiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu; – orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit și fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Noul Regulament General de Protecția Datelor (GDPR)

 1. FRAUDA

Încercarea modificării conţinutului site-ului ce implică afectarea serverului, este considerată tentativă de fraudă şi vă duce la începerea unei cercetări penale împotriva autorului/autorilor infracţiunii.

Pozele site-ului nostru au un caracter informativ.

 1. LITIGII

Litigiile apărute între Societate şi Clienţi pot fi rezolvate pe cale amiabilă.

În cazul în care problemele respective nu se pot rezolva pe cale amiabilă, soluționarea va reveni instanțelor de judecată.

Luând la cunostinţă şi acceptând aceşti Termeni şi Condiţii, clientul şi le asuma în totalitate.

Share this post