Dr Zak’s High Protein Pasta 400g

35,00 lei

Pentru compoziția nutritivă

CLICK AICI!

Stoc: Stoc epuizat SKU: 5060134960361 Categorie: Brand:

Descriere

Dr Zak’s High Protein Pasta 400g

Credem că pastele bogate în proteine ​​ale Dr Zak sunt cele mai curate paste făinoase de proteine ​​de pe piață. Prin combinarea a două mari surse de proteine ​​cu grâul Durum tradițional, am transformat una dintre cele mai importante surse de hrană care, în mod tradițional, a furnizat niveluri ridicate de carbohidrați

Dr. Zak`s High Protein Pasta nu contine culori artificiale, conservanți, aditivi, aromatizanți și proteine ​​din soia. Dr. Zak`s High Protein Pasta este produsul ideal pentru prsoanele care isi doresc un aspect fizci placut.
Fiecare servire de 60g furnizează 30g de proteine ​​din două surse complete de proteine. Dr. Zak`s High Protein Pasta are 50g de proteine ​​în fiecare 100g de paste făinoase.

Izolate de proteină de mazare:
Izolarea proteinei de mazare este considerată, în mod obișnuit, cea mai bună sursă de proteine ​​vegetale de pe piață. Acesta este absorbit relativ lent de sistemul digestiv în comparație cu alte surse de proteine, cum ar fi proteinele din zer. Acest lucru vă oferă organismului o aprovizionare mai susținută cu aminoacizi și nutrienți, ceea ce îl face ideal pentru consum pe tot parcursul zilei

Oua proaspete:
Ei bine, ce se mai poate spune despre ouă, altele decât ca acestea sunt considerate una dintre cele mai înalte surse de calitate a proteinelor.
Dr. Zak`s High Protein Pasta este un produs delicios.

 

Recenzii

Nu există încă recenzii.


Fii primul care adauga o recenzie pentru “Dr Zak’s High Protein Pasta 400g”